Residental smide

MM Stängsel har ett brett utbud av residential smide, smidesstaket smidesgrindar, även smidesräcken, balkongräcken, och handledare. I vår digitala katalog hittar ni ett brett utbud av smidesstaket samt smidessektioner.

Alla modeller går att få i lika gånggrindar, slaggrindar och skjutgrindar, manuella eller inklusive motorpaket. Välj valfri öppningsimpuls med fjärrkontroller, kod-lås, fjärrstyrning via GSM (öppna via telefon var du än befinner dig i världen år vänner, hantverkare, brandkår etc.).  Bläddra i vår digitala katalog  och välj model, höjd, RAL- kulör, sträckor, bredd höjd på grindar.

Ni får en komplett offert med ritningar och mått som innehåller priser, vikter på respektive artikel. Önskar ni pris inklusive montage och driftsättning, så finns det med separat i offerten. Hittar ni inte en modell som passar er smak , så kan vår smed tillverka och montera det du önskar.

Smidesstaket

MM Stängsel har ett stort utbud av smidesstaket och smidessektioner där vi snabbt skräddarsyr dina önskemål av model, höjd, kulör.

Se alla modeller av den digitala katalogen av
fastighets stängsel

om ni ändå inte hittar er modell, så har vi smed, som tillverkar er önskade modell, typ ram av plattjärn och profiler i 4-kantsjärn.

smidesgrind

Smidesgrindar

Välj manuella eller med kompletta driftsäkra motorpaket för nordiskt klimat. MM stängsels utbud av smidesgrindar lika smidesstaket. Gånggrindar, slaggrindar, skjutgrindar. Öppna med fjärrkontroller, kod-lås eller fjärrstyrt via telefon/ App via GSM- modul. I vår katalog kan du bläddra och välja bläddra i digital katalog för att välja modell, höjd, bredd, sträckor, RAL-kulör

smidesgrindar

Handledare

M&M Stängsel service AB har smed som kan tillverka & montera önskade handledare i offentlig/ privat miljö, trappor etc.
Hör av er angående ert önskemål/ ritning.

Balkongräcke

M&M Stängsel Service AB har ett utbud av balkongräcken i digital katalog. Se U-symbol ovanför respektive modell. Hittar ni inte er modell, så har vi en smed som kan tillverka & montera ert önskemål.

Se sida 58
https://www.wisniowski.pl/se/wisniowski/multimedia/folder-online