Grindautomatik

Vårt utbud av grindautomatik kommer att uppgradera dina mekaniska grindar och göra det lättare att styra vem som har tillträde in eller ut. En självöppnande grind gör det enklare med att få en överblick samt vara säker på att ditt områdesskydd fungerar som det ska.

MM Stängsel jobbar idag främst med Halsängs nya automatik samt tillbehör vid nyinstallationer. Vårt utbud av områdesskydd och grindautomatik levereras alltid med hög kvalitet, lång livslängd, hållbart utvecklat för det nordiska förhållandena.

När man använder sig automatisk grindöppning gör man det smidigare för behöriga att komma in, samtidigt som områdets säkerhet blir starkare. Grinden förblir stängd för obehöriga, och folk kan ta sig ut.

Maila oss info@mmstangsel.se , eller ring oss på 010 – 263 80 00.

Fördelar med grindautomatik

Grindmotorerna är speciellt utvecklade och anpassade för det ombytliga svenska klimatet. För industriområden är det viktigt att grind automatiken har ett effektivt samt pålitliga fordons detektorer.

  • Enklare vardag 
  • Bättre säkerhet
  • Driftsäker
  • Flexibel styrningen av grinden
  • Val av öppnings och låsmekanik

En viktig del för säkerheten samt funktionen i hela säkerhetskedjan. En industrigrind förses oftast med någon typ av öppningsautomatik. Grindar som öppnas automatiskt har många fördelar. Med enkelhet med att öppna samt stänga grindarna via fjärråtkomst så erbjuder de också integritet samt säkerhet.

Halsäng grindautomatik

MM Stängsel jobbar främst med Halsängs nya grindautomatik och tillbehör vid nya installationer. Till exempel så är Halsäng Monitor System väldigt användarvänligt och innehåller allt nödvändigt man behöver för en modern motorgrind. 

Monitorsystemet kommer bland annat med: GSM, logg (talar om vilka som passerat vid exakta tider), samt support. Logg som talar om var ev. problem uppstått för snabbare och billigare åtgärd (mycket går att lösa med ett telefonsamtal). Det går självklart att koppla in ditt egna passagesystem, kameror, brandlarm.

 

Tillbehör för grindautomatik

MM har även tillgång till hela Came DAAB, FAAC, samt de flesta märken inom grindautomatik som:

  • ELKA
  • BFT
  • ABAS
  • Betafence
  • Wisniowski

Med några dagars leveranstid.
Kontakta oss på info@mmstangsel.se , så hjälper vi er med både material och installation samt driftsättning.

Planera din grindautomatik med oss

Behöver du planera kontakta oss gärna redan på planeringsstadiet. På så vis kan vi hjälpa dig hela vägen. Rådgivning, rekommendationer, montering, service och underhåll. Vi ser till att ditt områdesskydd hela tiden är tryggt och får en lång livslängd.

Läs gärna mer om vårt utbud av områdesskydd eller ring oss 010 – 263 80 00. Har du övriga frågor så finns vi kan du alltid skicka ett mejl. Vi hjälper dig direkt med allt som rör grindautomatik.